fbpx
Majoren CrossFit logo
Bli medlem / Köp personlig träning

PT

David Nilsson


instagram email
PT-lärling

Max Andersson


instagram email

Bokningsregler

Avbokning sker 24 timmar innan bokad tid direkt i Wondr, i annat fall debiteras en PT timme.

Som klient ansvarar du vid köptillfället att lämna information till din PT om ditt hälsotillstånd samt eventuella sjukdomar.

Giltighetstider på samtliga av våra PT paket erhålls vid köp, dock som längst 12 månader.

Personlig träning på Majoren

Vi finns här för dig som bestämt dig för att prioritera och investera i din personliga utveckling. Vi är glada och stolta över att du valt oss på Majoren för att hjälpa dig på din resa!

Vårt team garanterar dig individanpassad träning med tydliga målsättningar, mätbara resultat, personliga framsteg och ett roligt och varierat träningsupplägg.

Vi gör vårt yttersta för att hjälpa dig att nå dina mål genom att vara ledande coacher med kunskap om senaste forskning och med dig som människa i fokus när det gäller din egna utveckling.

 

 

Kostnadsfri konsultation

Intresseanmälan

För dig som funderar över att ta hjälp av en Personlig Tränare och behöver vägledning gällande vilka av våra olika lösningar som passar dig bäst.

Du kommer att mötas med en av våra Personliga Tränare på plats för att gå igenom dina målsättningar, eventuellt tidigare träningserfarenheter och individuella förutsättningar.

Har du aldrig varit hos oss innan?

Du kan enkelt skicka in din intresseanmälan för din kostnadsfria konsultation så kontaktar vi dig inom kort!

MAJOREN CF Advanced

Köp

Ett paket för dig med träningserfarenhet och vilja att ta din individuella träning till nästa nivå. Har du kommit till en platå eller vill ge din utveckling ett rejält lyft? Har du specifika mål där du behöver ett skräddarsytt träningsupplägg som tar hänsyn till dina styrkor och svagheter och som matchar din vardag?

Vi ser tillsammans med dig över dina tidigare träningserfarenheter och optimerar ditt individuella träningsupplägg – för att du ska kunna prestera bättre och få de resultat som du eftersträvar!

Vi tror att ett effektivt, specifikt och roligt träningsupplägg tillsammans med en PT på plats som följer din utveckling steg för steg är nyckeln till framsteg!

I detta paket ingår:

  • 5 tillfällen á 55 min med en PT
  • Tillgång till ett individanpassat träningsupplägg under 5 veckor
  • Tillgång till en App där du kan logga dina träningsresultat, få veckovis feedback samt tillgång till chatt support
  • Vid behov/ önskemål: Individuella lösningar så som lyft-/ kapacitetsanalys, kostplanering, invägningar / mätningar kroppssammansättning mm.

MAJOREN CF Intro

Köp

Ett startpaket för dig som är ny på CrossFit eller träning generellt.

Vi önskar ge dig den allra bästa starten i hur man lyfter korrekt, hur man ska tänka kring träningsupplägg och frekvens, kost och återhämtning.

Därför rekommenderar vi dig CF Intro, där en av våra Personliga Tränare kommer att hjälpa dig med 1:1 coaching, individanpassad undervisning, svar på dina frågor och framförallt ge dig en trygg och säker start hos oss på Majoren CrossFit!

I detta paket ingår:

  • 3 tillfällen á 55 min med en PT
  • Tillgång till ett individanpassat träningsupplägg under 3 veckor
  • Tillgång till en App där du kan logga dina träningsresultat och få chatt support