fbpx
Majoren CrossFit logo
Bli medlem

PT

David Nilsson


instagram email
PT

Stephanie Mihm


instagram email
PT

Ellen Fredriksson


instagram email

Personlig träning på Majoren

Intresseanmälan

Vi finns här för dig som bestämt dig för att prioritera och investera i din personliga utveckling. Vi är glada och stolta över att du valt oss på Majoren för att hjälpa dig på din resa!

Vårt team garanterar dig individanpassad träning med tydliga målsättningar, mätbara resultat, personliga framsteg och ett roligt och varierat träningsupplägg.

Vi är en kompetent trio av personliga tränare med olika bakgrund och erfarenheter, och vi gör vårt yttersta för att hjälpa dig att nå dina mål genom att vara ledande coacher med kunskap om senaste forskning och med dig som människa i fokus när det gäller din egna utveckling.

Vi förstår att det kan vara svårt att ta rätt beslut om vilken av våra PT som passar dig bäst, samt vilka av våra olika produkter som matchar dina behov. För att underlätta ditt val av vilken lösning som passar dig bäst, rekommenderar vi dig att ta kontakt med en av våra PT för att boka en kostnadsfri konsultation.

Du är även välkommen att göra en allmän intresseanmälan så tar vi kontakt med dig!

PT Single

Individanpassad träning för dig som önskar att investera i ditt välmående och din egna träningsutveckling.

Fokus ligger helt på dina behov, oavsett om det gäller problemlösning eller om du har som målsättning att elitsatsa inom CrossFit.

 

PT Duo

Träning tillsammans i par där man kombinerar nytta med nöje.

Fokus ligger på att nå både individuella och gemensamma mål.

PT Camps

Detta är en PT produkt som kommer i nya utgåvor med grund i att man tillsammans i mindre grupper lär sig det som krävs för att utföra olika moment säkert och korrekt.

Genomgång av teknik, individuella anpassningar och analyser mm.

Målsättningen är att tillsammans bygga styrka, träningsglädje och gemenskap!

Boot Camp

Intresseanmälan

💥CrossFit Boot Camp💥

Kickstarta träningen med 2 gånger i veckan hos oss på Boot Camp! Du kommer att vara en del av ett lag på 12 personer med samma mål.

Detta är för dig som länge velat komma igång med träningen men som inte riktigt kommit till skott. Du har minimal eller absolut noll erfarenhet alls av CrossFit, eller så har du kanske tränat vanlig styrketräning och vill prova något nytt.

Du behöver inga förkunskaper om CrossFit. Det enda som behövs är en vilja att ta tag i träningen på allvar. Vi kommer att gå igenom alla grunder i CrossFit under 5 veckor. Dessutom kommer vi att se till att du får en bra förståelse för hur du ska träna för att få resultat.

Kostnad 1195 kr för hela kursen!

12 platser

Onsdagar kl 19-20
Lördagar kl 11-12

Mer information om nästa kurs kommer.

Klicka på knappen ”Intresseanmälan” vid frågor eller funderingar.

Dottirs Camp

Köp din plats

Dottirs Camp goes OLY! 😊

Eftersom grymt många av er har efterfrågat en Dottirs Camp med inriktning på Olympiska lyft, släpper vi nu en 6 veckors Camp där vi ska lära oss allt om snatch, clean & jerk, och det som krävs för att kunna utföra dessa lyft säkert och professionellt.

 

Det här ingår i kursen:

  • Genomgång teknik, principer inom tyngdlyftning
  • Anatomiska skillnader och individuella anpassningar
  • Styrke-, rörlighets- och lyftanalys
  • Anpassade övningar efter de individuella förutsättningar
  • Kompletterande styrkeövningar

 

Som deltagare kommer ni även att få tillgång till ytterligare 1 programmerat träningspass som ni kan träna själv under veckan.

Alla deltagare får tillgång till en Messenger chatgrupp, där vi delar info, peppar varandra och lyfter veckans höjdpunkter! 😊

Kostnad 1495kr för medlemmar / 1800kr för icke medlemmar*

6-8 Platser

Torsdagar 19:15-20:30 (1:15h)

Start 25 augusti (6 veckor)

 

Klicka på knappen ”Köp din plats” och välj 25/8 i schemat!

* Är du som icke medlem intresserad av att träna på boxen under denna period? Kontakta oss på info@majorencrossfit.se för mer information om våra medlemskap.

Frågor? Kontakta Stephanie sm@majorencrossfit.se