fbpx
Majoren CrossFit logo
Bli medlem / Köp personlig träning

Kids grupp 1

Intresseanmälan

CrossFit Kids grupp 1

Här jobbar vi med lekfulla lättare rörelser. Det kan vara alltifrån pinne, kettlebell, hantel, rep eller egen kroppsvikt. Passet blandar teori och praktisk utövning inom CrossFit för att få den bästa mixen.

Tanken med passet är att barnen ska få en rörelseglädje och trivas med sporten CrossFit, så vi lägger mera betoning på lek än blodigt allvar.

Kursen pågår 10 veckor.

Kostnad per barn 1250kr

8 platser

Söndagar 

Sommarlov

Kids grupp 2

Intresseanmälan

CrossFit Kids grupp 2

Liknande upplägg som vi har i grupp 1. Skillnaden ligger i att vi lägger större fokus på att barnen ska lära sig mera om CrossFit på varje pass. Detta ställer lite högre krav på att barnen ska kunna lyssna och följa instruktioner.

Självklart har vi kvar inslag av lek, men vi försöker att ta oss vidare mot de vanliga CrossFit passen där vi har en uppvärmningsdel, styrka, samt dagens WOD. Samma redskap som vi använder i grupp 1 men även lättare skivstänger kan användas för att öva teknik.

Kursen pågår 10 veckor.

Kostnad per barn 1250kr

8 platser

Söndagar 

Sommarlov

Teens 13-16år

Bli medlem

CrossFit Teens 13-16 år

2 pass per vecka som i stort sett är utformade efter vår vanliga CrossFit programmering med viss anpassning för teens. Vill man även kunna gå på de vanliga passen så är detta möjligt tillsammans med målsman. Dialog om träning i open gym kan tas från det året personen fyller 15 år.

Kostnad per teen 425kr/mån utan bindningstid (startavgift 299kr, 3 mån uppsägningstid).

Tisdagar kl 19-20

Söndagar kl 11-12

Student

Bli medlem

CrossFit Student

17 år och uppåt så länge du pluggar.

Uppvisa intyg för att erhålla rabatterat medlemskap (-20% ordinarie pris).