fbpx
Majoren CrossFit logo
Bli medlem

Bokningsregler

Man kan ha totalt 8 bokningar samtidigt på våra schemalagda pass.

Avbokning sker 120min (2h) innan ett pass, detta för att möjliggöra för reserverna att hinna få en notis om att man tilldelats en reservplats. Om man står på reservlistan och får plats 2h innan passet räknas det inte som en utebliven avbokning vid no show, men meddela oss gärna ändå om du har möjlighet.

Vid avbokning senare än 120min (2h) kan man mejla till info@majorencrossfit.se. Det kan hända alla att man missar sin bokning, meddela isåfall detta snarast innan passet, så att vi får möjlighet att bemöta detta.

Vid 3 uteblivna avbokningar blir ens profil låst, dvs. man kan inte boka fler pass förrän man låst upp denna spärr. Kostnaden ligger på 150kr och man återfår då sina 8 bokningsbara tillfällen.

SOMMARKOLLO på Majoren

Köp din plats

 

 

För dig som är mellan 8-12 år och vill testa CrossFit tillsammans med dina föräldrar!

Under 4 tillfällen kommer ni att få testa och öva på olika lyft, gymnastiska övningar och samtidigt utmana era föräldrar!

Vem är starkast i dragkamp mellan barn och föräldrar?

Vilket team är snabbast i wallballs, luffarschack och vilken familj visar mest pannben när det gäller att testa uthållighet?

 

Klicka på knappen ”Köp din plats” och välj startdatum 9/7 i schemat

Pågår: 9-30 juli (4 veckor)

När: Lördagar 11:00-12:00 (1 timme)

Antal platser: 8 (1 plats gäller för 1 barn + 1 förälder)

Pris: 1195:- för medlemmar (1 barn + 1 förälder) / 1595:- icke medlemmar

 

Coach: Stephanie

 

OBS! Minst antal anmälningar: 4 par, så kör vi!

Nybörjarkurs

Intresseanmälan

Detta är en kostnadsfri produkt som vi värdesätter precis lika högt som alla er nybörjare som vågar att ta ert första steg in till oss!

Du är helt ny på CrossFit och du är ännu inte medlem.

Därför tar vi god tid på oss och går igenom de 9 grundrörelser som finns i CrossFit. Detta ger dig en bra uppstart i CrossFit. Med hjälp av våra instruktörer på plats kommer du att kunna tackla dina nya CrossFit pass på bästa sätt. Våra coacher kommer att finnas till hands för att guida dig i hur du effektivt och säkert kan maximera din träning.

Vad är CrossFit, vad är en AMRAP, hur och varför skalar vi våra workouts efter behov?

 

Gör gärna en intresseanmälan inför höstens nystart!

Sommaruppehåll

CrossFit

Bli medlem

Basen i vårt schema.

På dessa klasser tränar du just allt vad CrossFit är. Det kan vara längre styrkedelar med marklyft, knäböj, clean and jerk och kortare workouts. Det kan också vara längre workouts med air bike, pullups, rodd och hopprep, men då utan styrkedel. På våra CrossFit klasser värmer vi alltid upp tillsammans och går noga igenom alla rörelser så att alla känner sig trygga med att utföra rörelserna korrekt.

I detta program följer vi alltid en tydlig plan som noga utformas efter våra medlemmars behov av att bli bättre. En cykel pågår oftast 8-10 veckor. Coachen väljer vilket extra fokus vi ska ha under pågående period. Det kommer att utföras ett test i början, samt i slutet av varje cykel. Du kan naturligtvis hoppa in mitt i en cykel också.

Dessa pass rekommenderas till alla våra medlemmar.

CrossFit Team

Bli medlem

På våra teampass jobbar man i par och värmer oftast upp själva med förslag från coachen. Dessa klasser är fristående och följer inte samma cykel som CrossFit klasserna. Här finner man variation med betoning på något mer avancerade rörelser än i CrossFit klasserna.

Vi rekommenderar att man deltar i några CrossFit pass innan man provar CrossFit Team för första gången.

CrossFit Oly

Bli medlem

Här har vi fokus på de olympiska lyften, snatch och clean and jerk.

På samma sätt som i Crossfit klasserna följer vi en plan på cirka 8 veckor där coachen bestämmer ett visst fokus.

Detta är passet för dig som vill lära dig allt om de olympiska lyften samt finslipa din teknik så att du kan lyfta mer på ett säkert sätt.

CrossFit Gymnastic

Bli medlem

För dig som vill lära dig att bemästra allt från double unders till muscle up.

Här följer vi en plan som sträcker sig över cirka 8 veckor där coachen väljer fokus på passen. Det kan till exempel vara hur du lär dig kippade pullups eller hur du lär dig att stå eller gå på händer.

Allt anpassas efter var du befinner dig. Du kan vara nybörjare eller en atlet som kommit lite längre i din gymnastiska resa.

Junior CrossFit

Bli medlem

Junior CrossFit fokuserar på rolig, naturlig, och lärorik träning tillsammans med våra coacher.

Träningen lämpar sig lika bra för den som aldrig tidigare tränat, som ett komplement till den med övrigt idrottande. Inga förkunskaper krävs.

För att kunna anpassa träningen så bra som möjligt efter nivån på gruppen kör vi tre olika åldersindelningar:

 

CrossFit Kids 8-10 år

Här jobbar vi med lekfulla lättare rörelser. Det kan vara alltifrån pinne, kettlebell, hantel, rep eller egen kroppsvikt. Passet blandar teori och praktisk utövning inom CrossFit för att få den bästa mixen.

Tanken med passet är att barnen ska få en rörelseglädje och trivas med sporten CrossFit, så vi lägger mera betoning på lek än blodigt allvar.

Kursen körs 8 veckor på hösten, samt 8 veckor på våren.

Kostnad per barn 995kr

8 platser

Söndagar kl 09-09.45 (Sommarlov)

 

CrossFit Kids 10-12 år

Liknande upplägg som vi har på den yngre kategorin. Skillnaden ligger i att vi lägger större fokus på att barnen ska lära sig mera om CrossFit på varje pass. Detta ställer lite högre krav på att barnen ska kunna lyssna och följa instruktioner.

Självklart har vi kvar inslag av lek, men vi försöker att ta oss vidare mot de vanliga CrossFit passen där vi har en uppvärmningsdel, styrka, samt dagens WOD. Samma redskap som vi använder i den yngre gruppen men även lättare skivstänger kan användas för att öva teknik.

Kursen körs 8 veckor på hösten, samt 8 veckor på våren.

Kostnad per barn 995kr

8 platser

Söndagar kl 10-10.45 (Sommarlov)

 

CrossFit Teens 13-16 år

2 pass per vecka som i stort sett är utformade efter vår vanliga CrossFit programmering med viss anpassning för teens. Vill man även kunna gå på de vanliga passen så är detta möjligt tillsammans med målsman. Dialog om träning i open gym kan tas från det året personen fyller 15 år.

Kostnad per teen 399kr/mån utan bindningstid (3 mån uppsägningstid).

Tisdagar kl 19-20

Söndagar kl 11-12

 

CrossFit Student

17 år och uppåt så länge du pluggar.

Uppvisa intyg för att erhålla rabatterat medlemskap (-20% ordinarie pris).